Oikeudelliset tiedot

Kiitos, että vierailet tällä verkkosivustolla ja osoitat kiinnostusta KnowNow-ratkaisuja ja Knowoy-yritystä kohtaan. Huomioithan seuraavat oikeudelliset tiedot.

Tietosuoja

Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus on erittäin tärkeää Knowoy-yhtiölle. Käsittelemme meille uskottuja tietoja erittäin huolellisesti ja luotettavasti, ja noudatamme käsittelyssä lainsäädännöllisiä määräyksiä. Tietosuojalausekkeessamme ilmoitamme selvästi, mitä tietoja keräämme, käsittelemme ja tallennamme, ja mihin tarkoitukseen.

Tekijänoikeudet

© Copyright Knowoy Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tekstit, kuvat, grafiikat, animaatiot, videot, äänet ja muut teokset sekä niiden asettelu verkkosivustolla on suojattu tekijänoikeuslailla ja muilla suojalaeilla.

Tämän verkkosivuston sisältöä ei saa kopioida kaupallisiin tarkoituksiin, jakaa, muuttaa tai luovuttaa kolmansien osapuolten käyttöön ilman Knowoy-yhtiön etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Verkkosivustolla olevat kuvat ovat osittain kolmansien osapuolien tekijänoikeuksien alaisia.

Tavaramerkkioikeudet

Ellei toisin ole ilmoitettu, kaikki tällä verkkosivustolla esiintyvät tavaramerkit ovat Knowoy-yhtiön tavaramerkkioikeuden alaisia. Tämä koskee etenkin merkkejä, logoja ja tunnuksia.

Lisenssit

Knowoy pyrkii tarjoamaan käyttöösi innovatiivisen ja informatiivisen verkkosivuston. Sen sisältämä immateriaaliomaisuus on suojeltua. Tällä verkkosivustolla ei ole myönnetty lisenssiä Knowoy-yhtiön tai kolmansien osapuolten immateriaaliomaisuuden käyttämiseen ellei toisin ole nimenomaisesti ilmoitettu.

Edesvastuu

Knowoy-verkkosivustolla esitetty sisältö laaditaan ja sitä päivitetään mahdollisimman huolellisesti. Esitetyn sisällön virheettömyyttä, ajantasaisuutta ja kattavuutta ei voida kuitenkaan taata. Vastuu suorasta tai epäsuorasta verkkosivuston käytöstä johtuvista vahingoista on poissuljettu lain sallimassa laajuudessa.

Mikäli tällä verkkosivustolla on linkkejä kolmansien osapuolien internetsivuille tai viittauksia niihin, Knowoy ei ota vastuuta niiden teknisestä toimivuudesta (etenkään viruksettomuudesta) tai niiden sisällöstä.

Miten voin tilata koululleni KnowNow-hyvinvointiavaimen?

fiFI